Talotekniikan ammattilainen Saipu Oy ottaa käyttöön Derigon Pro3-järjestelmän

Saipun toiminta kattaa kaiken talotekniikan – suunnittelun, projektoinnin ja ylläpidon sisältäen: lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmät, käyttö- ja jätevesijärjestelmät sekä sähkö-, turva-, rakennusautomaatio- ja palosammutusjärjestelmät. Yritys kykenee toteuttamaan hankkeita asiakkaileen joko pieninä urakoina tai suurina kokonaistoimituksina.

Saipun Toimitusjohtaja Pekka Pöykön mukaan Saipu panostaa toiminnassaan korkeaan laatuun, ammattitaitoon, hyvään palveluun sekä joustavuuteen.

”Varmistaakseemme yhtenäiset toimintatavat eri yksiköiden ja projektien välillä sekä entistä korkeamman laatutason olemme päättäneet ottaa käyttöön Derigon Pro3 järjestelmän projektinhallinta, laatujohtaminen sekä intranet moduulit", toteaa Pekka Pöykkö

Pro3 Käyttöönottoprojektin aikana järjestelmään luodaan projektitoimintaa ja laatujohtamista varten vakioidut projektityötilat. Lisäksi järjestelmään luodaan tukitoiminnoille intranet sivustot ja työtilat, joihin siirretään verkkolevyillä olleet ohjeet ja lomakkeet.

Projektin onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi Derigon asiantuntijat hoitavat myös pääkäyttäjien koulutuksen ja tuen.

Lisätietoa hankkeesta:

Saipu Oy: Toimitusjohtaja Pekka Pöykkö 050-4324822

Derigo Oy: Toimitusjohtaja Jukka Vornanen 0400-265242

Lisätietoa Saipu Oy:stä: www.saipu.fi

Lisätietoa Pro3-järjestelmästä: www.derigo.fi/pro3 

Turku

Derigo Oy
Maariankatu 4C64
20100 Turku

Google Maps »

Espoo

Derigo Oy
Kappelitie 6 B
02200 Espoo

Google Maps »

 

Lahti

Derigo Oy
Torikatu 3 B 18
15110 Lahti

Google Maps »

 

 

London

Derigo UK Ltd
27 Old Gloucester Street
London, WC1N 3AX
United Kingdom

 

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Sähköpostit etunimi.sukunimi@derigo.fi

button LinkedIn

MS Partner GOLD reversed small 300x65