Oy FCR Finland Ltd:lle Derigon Pro3 järjestelmä

Derigo on sopinut Oy FCR Finland Ltd:n kanssa Pro3 projektinhallintajärjestelmän, intranetin sekä johtamisjärjestelmän toimituksesta. Järjestelmä on otettu käyttöön lokakuun aikana.

Oy FCR Finland Ltd on risteilyalusten korjausrakentamiseen erikoistunut yritys, joka on toimittanut lukuisia sisustus- ja korjausrakentamisurakoita avaimet käteen – toimituksena. Yrityksen kotipaikkakunta on Nousiaisissa mutta projektit toteutetaan ympäri maailmaa. Yritys on kasvanut viime vuosina uusien merkittävien kansainvälisten asiakkuuksien ja projektien ansiosta erittäin nopeasti.

“Kasvun myötä tarvitsemme entistä modernimmat ja joustavammat työkalut projektitoiminnan johtamiseen ja tiedonvälitykseen. Derigon Pro3 projektinhallinnan ja Intranetin avulla voimme varmistaa luotettavan tiedon reaaliaikaisen saatavuuden koko henkilöstölle ja ulkopuolisille sidosryhmille. Yrityksen prosessien ja toimintatapojen kuvaaminen sekä niiden mukaan työskenteleminen Pro3-järjestelmän avulla on myös tärkeä askel kohti yrityksemme laatusertifiointia” toteaa Oy FCR Finland Ltd:n operatiivinen johtaja Mikko Varjanne.

Lisätietoa hankkeesta:

Oy FCR Finland Ltd: COO Mikko Varjanne, 0207 871 010

http://fcr-finland.fi

Derigo Oy: Toimitusjohtaja Jukka Vornanen 0400-265242

http://www.derigo.fi/pro3

Turku

Derigo Oy
Maariankatu 4C64
20100 Turku

Google Maps »

Espoo

Derigo Oy
Kappelitie 6 B
02200 Espoo

Google Maps »

 

Lahti

Derigo Oy
Torikatu 3 B 18
15110 Lahti

Google Maps »

 

 

London

Derigo UK Ltd
27 Old Gloucester Street
London, WC1N 3AX
United Kingdom

 

 

Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Sähköpostit etunimi.sukunimi@derigo.fi

button LinkedIn

MS Partner GOLD reversed small 300x65