HR-Ikkunat Ruhkala Oy tavoittelee toiminnan digitalisointia Pro3 avulla

Referenssit-Yleinen

HR-Ikkunat Ruhkala Oy on sopinut Derigo Oy:n kanssa Pro3 -järjestelmän käyttöönotosta.

Projektin tavoitteena on yrityksen toiminnan digitalisointi sisältäen myynnin ja tuotannon. Projektissa toteutetaan myös paperiton toimisto konsepti hyödyntämällä Pro3 sähköisiä lomakkeita. Sähköisiä lomakkeita tullaan käyttämään myös tuotannon eri vaiheiden seurannassa.

HR-ikkunat Ruhkala Oy:n IT-päällikön Juha Ruhkalan mukaan Pro3:n avulla saadaan reaaliaikainen näkymä ja seuranta kaikkeen tekemiseen. Lisäksi suurena ajan säästönä ja hyötynä päivittäisessä tekemisessä on, että päästään eroon verkkolevyillä ja omilla koneilla hukassa olevista lomakkeista.

Lisätietoa hankkeesta:

HR-Ikkunat Ruhkala Oy – Juha Ruhkala, IT-päällikkö. Puh. 044 7700130 juha.ruhkala@hrikkunat.fi

Derigo Oy – Jukka Vornanen, Toimitusjohtaja. Puh. 0400 265242 jukka.vornanen@derigo.fi

HR-Ikkunat Ruhkala Oy on Kalajoella toimiva yksityisomistuksessa oleva puusepänalan yritys, jonka liikevaihto on noin 3,4Meur ja yrityksessä työskentelee 24 ikkunavalmistuksen ammattilaista.
HR-Ikkunat on nykyaikainen puusepäntehdas, joka on erikoistunut valmistamaan suomalaiseen rakentamiseen soveltuvia, toimivia ja kestäviä puuikkunoita sekä puualumiini-ikkunoita – kotiin ja mökille. Asiakkaan toiveiden mukaan valmistettavat ikkunat soveltuvat loistavasti uudisrakentamiseen sekä ikkunaremonttiin.
www.hrikkunat.fi

Suomen ja koko pohjoismaiden ensimmäinen Joutsenmerkki-sertifioitu kesämökki valmistui 2018 Lounais-Suomeen. Mökissä on HR-Ikkunoiden HR 2+2 ikkunat.

Derigo Oy on vuonna 2008 perustettu kotimainen ICT-palvelutalo, jonka kaikilla työntekijöillä on vahva projektitoiminnan ja prosessikehityksen tausta ja osaaminen. Yrityksen työntekijät ovat toteuttaneet satoja kehitysprojekteja erikokoisissa yrityksissä sekä kotimaassa, että ulkomailla. Vankan kokemuksensa pohjalta Derigo on kehittänyt oman Pro3 – tuoteperheen yhdessä asiakkaidensa kanssa palvelemaan erityisesti projektitoimintaa harjoittavia yrityksiä. Pro3 käyttäjiä on jo tuhansia sekä Suomessa että kansainvälisissä projekteissa ympäri maailmaa.
www.derigo.fi

Tags:

Ei kommentteja vielä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *