Yritys

Derigo – askeleet hallittuun kehitykseen.

Vuonna 2008 perustettu Derigo on liiketoiminnan ja projektitoiminnan kehittämisen moniosaaja. Tarjoamme asiakkaillemme helppokäyttöisiä digitaalisia ratkaisuja toimintamallien sujuvaan käyttöönottoon ja niiden jalkauttamisen asiakkaan organisaation kaikilla tasoilla.

Laaja kokemus monelta toimialalta

Derigolla on laaja kokemus eri alojen yritysten toimintamallien kuvauksesta, arvioinnista ja uudelleen suunnittelusta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa voimme kehittää ratkaisuja nopeasti vastaamaan heidän erityistarpeitaan.

Tehokas tiedonhallinta ja kehittäminen

Autamme hallitsemaan ja hyödyntämään liiketoimintasi tietoa tehokkaasti. Voimme yhdessä kehittää tiedon keräämistä, analysointia ja jakamista niin, että yhdenmukainen tieto kulkee tiedon lähteiltä läpi koko organisaation.

Juostavat ja monipuoliset ratkaisut

Järjestelmämme rajapintaratkaisut ovat joustavat ja tarjoavat erittäin monipuoliset integrointiratkaisut erilaisiin liiketoiminnan johtamista ja kehittämistä tukeviin sovelluksiin.

Suomalainen perheyritys

Derigon kantava ajatus on ollut luoda asiakkaiden kanssa yhdessä projektitoimintaa kehittävä yritys.

Derigon alkuajoista lähtien meillä on ollut tavoitteena luoda oikeasti asiakkaiden kanssa yhdessä projektitoimintaa kehittävä yritys. Asiakkailtamme saatu palaute kertoo hyvin siitä, että olemme onnistuneet lunastamaan tämän lupauksemme. Kun meidän ja asiakkaan asiantuntijat ratkovat yhdessä projektitoiminnan haasteita, saadaan aikaan aitoa kehitystä ja oikeantasoisia järjestelmiä. Tämän tavoitteen eteen me työskentelemme jatkossakin sekä nykyisten että jatkuvasti uusien asiakkaiden kanssa, sekä Suomessa että ulkomailla”

Jussi Rantala, COO/Partner

15+ vuoden kokemuksella

PROJEKTIA

50 000+

KÄYTTÄJÄÄ

10 000+

DOKUMENTTIA

50M+

Iso osa meidän ja asiakkaidemme yhteistä työtä on edelleen koko projektitoiminnan prosessien ja toimintatapojen kehittäminen

”15 vuoteen on mahtunut paljon hyvää ja haasteitakin on riittänyt, mutta kaikesta on selvitty ja niistä on otettu opiksi. Näillä saaduilla opeilla ja hyvällä tiimillä on hyvä jatkaa matkaa kohti kasvua. Koska yrityksen toiminta on vakiintunut kotimaassa hyvälle tasolle, on aika suunnata katse entistä vahvemmin Suomen rajojen ulkopuolelle ja viedä Pro3 ilosanomaa muihin maihin. Ulkomaan toimintojen ensisijaisena kohderyhmänä ovat pohjoismaat sekä Englanti, joista kaikista on jo kertynytkin kokemusta nykyisten asiakkaiden kautta.”

Jukka Vornanen, CEO/Partner

Olemme liiketoiminnan tiedon kehittämisen kumppanisi.


Derigo on asiantunteva kumppani yrityksesi liiketoimintatiedon hallinnan kehittämiseen ja tiedon tehokkaaseen hyödyntämiseen. Yhteistyössä kanssamme voit kehittää tiedon keräämistä, analysointia ja jakamista niin, että yhdenmukainen tieto kulkee tiedon lähteiltä läpi koko organisaation. Luotettavan tiedon saanti oikeaan aikaan ja oikeasta näkökulmasta parantaa liiketoimintasi ennustettavuutta ja tulosta.

Derigo ja Pro3

Olemme toteuttanut menestyksellisesti lukuisia kehityshankkeita eri aloilla toimiville ja eri kokoisille yrityksille. Osaamistamme ovat hyödyntäneet niin omien alojensa johtavat toimijat kuin kasvuhakuiset pk-yritykset. Mutkattoman tehokas toimintatapamme yhdistää yritysten strategiset tavoitteet niiden käytännön toimintaan, minkä ansiosta työmme tulokset tehostavat nopeasti asiakasyritystemme liiketoimintaa.

Yrityksen päätuote, Pro3-järjestelmä, tarjoaa käyttäjille sähköisen työtilan projektien toteutukseen, jonka tarkoituksena on yhdenmukaistaa yrityksen toimintatavat, dokumentit ja taustajärjestelmät toimivaksi kokonaisuudeksi.

Derigo on kehittänyt yhdessä asiakkaidensa kanssa Pro3 –tuoteperheen palvelemaan erityisesti projektitoimintaa harjoittavia yrityksiä. Pro3 käyttäjiä on jo tuhansia sekä Suomessa että kansainvälisissä projekteissa ympäri maailmaa.

Autamme yhtenäistämään toimintatapoja

Yhteisten toimintatapojen ja työmenetelmien hyödyntäminen organisaatiossa ei ole helppoa, kun yrityksen rakenteet ja sitä ympäröivä maailma muuttuvat jatkuvasti.

Derigolla on laaja kokemus eri alojen yritysten toimintamallien kuvauksesta, arvioinnista ja uudelleen suunnittelusta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa voimme kehittää ratkaisuja nopeasti vastaamaan heidän erityistarpeitaan ja löytää heille oikeat ratkaisut.

Menestyvän kehitysprojektin toteutuksen varmistamiseksi Derigo on kehittänyt omat ammattimaiset projektinhallintatyökalunsa ja prosessinsa. Askel kerrallaan tapahtuvan työskentelyn ansiosta muutokset saadaan vietyä nopeammin käytäntöön, mikä mahdollistaa hallitumman kasvun ja nopeammat voitot.

Asiakkaamme

Asiakkaamme toimivat tuhansissa projekteissa ympäri maailmaa käyttäen Pro3-projektinhallintajärjestelmäämme erittäin haastavissa ja muuttuvissa projektiolosuhteissa. Projektinhallintatyökalujemme avulla monet organisaatiot ovat onnistuneesti toteuttaneet yhteiset toimintatavat ja prosessit parantaen laatuaan, kannattavuuttaan sekä kasvattaen liiketoimintaansa.

Lue uusimmat blogit!


Lue alta ajankohtaiset kuulumiset, asiantuntijakirjoitukset ja blogitekstit.

EKE-Rakennus ja Pro3 – Kaksi vuotta projektinhallinnan tehostamista

EKE-Rakennus Oy on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyhtiö ja osa monialaista EKE-konsernia. EKE-Rakennus on kasvanut[…]

Derigo Oy:n 15 vuoden tarina

Derigon alkupiste on hetkessä, jolloin samoissa suuryrityksissä työskennelleet työkaverit Jukka Vornanen ja Jussi Rantala totesivat,[…]

Raportointinäkymät ja integraatiot

Tyypillisesti projektien tiedot ovat hajallaan eri järjestelmissä ja niiden käsittely on hankalaa ja tiedon löytäminen[…]