KTC Group Oy haluaa vakioida toimintamalleja ja käytäntöjä

Referenssit-Yleinen

KTC Group Oy on sopinut Derigo Oy:n kanssa Pro3 -järjestelmän käyttöönotosta.

Projektin tavoitteena on luoda vakioidut projektin toteutuksen toimintamallit ja käytännöt. Työmaakäytäntöjä digitalisoidaan mm. sähköistämällä työntekijöiden tuntienkirjauskäytännöt. Projekti toteutetaan syksyn 2020 aikana.

KTC Group Oy:n toimitusjohtaja Pasi Rytkösen mukaan yrityksen strategisena tavoitteena on kannattava kasvu sekä entistä laadukkaampi projektin toteutusmalli. Pro3 -järjestelmän avulla voidaan varmistaa hallittu kasvu sekä ISO9001 laatusertifioinnin mukaiset toimintamallit.

Järjestelmän ytimenä tulee olemaan Pro3 projektinhallinta moduuli, jonka avulla hallitaan projektin toteutusprosessia koko projektin elinkaaren ajan. Projektin työmaatoimintojen tehostamiseen otetaan käyttöön Pro3 Onsite mobiilisovellus, jonka avulla voidaan tehdä mm. erilaisia tarkastus- ja mittauspöytäkirjoja. Projektihallinnan lisäksi järjestelmästä löytyvät työtilat erilaisille hallinnollisille dokumenteille sekä monipuoliset raportointinäkymät liiketoiminnan eri osa-alueisiin.

Lisätietoa hankkeesta:

KTC Group Oy – Pasi Rytkönen, Toimitusjohtaja. Puh. 044 986 2066 pasi.rytkonen@ktcgroup.fi

Derigo Oy – Jukka Vornanen, Toimitusjohtaja. Puh. 0400 265242 jukka.vornanen@derigo.fi

KTC Group Oy on Oululainen yksityisomistuksessa oleva rakennusalan yritys, jonka liikevaihto on noin 13Meur ja yhtiössä työskentelee 50 rakentamisen ammattilaista. Yhtiön toimialue käsittää pääsääntöisesti Oulun ja Koillismaan alueen, mutta toimii tarvittaessa koko Pohjois-Suomen alueella.
Yhtiö on toteuttanut monipuolisesti liike- ja toimitilarakentamiseen, teollisuusrakentamiseen, julkisen rakentamiseen sekä korjausrakentamiseen liittyviä hankkeita. Yhtiön erityisosaamista on vaikeiden ja vaativien sisäilma- ja peruskorjaus kohteiden toteutus.
www.ktcgroup.fi

KTC Group toteutti Oulun kauppahallin peruskorjauksen 2019-2020.

Derigo Oy on vuonna 2008 perustettu kotimainen ICT-palvelutalo, jonka kaikilla työntekijöillä on vahva projektitoiminnan ja prosessikehityksen tausta ja osaaminen. Yrityksen työntekijät ovat toteuttaneet satoja kehitysprojekteja erikokoisissa yrityksissä sekä kotimaassa, että ulkomailla. Vankan kokemuksensa pohjalta Derigo on kehittänyt oman Pro3 – tuoteperheen yhdessä asiakkaidensa kanssa palvelemaan erityisesti projektitoimintaa harjoittavia yrityksiä. Pro3 käyttäjiä on jo tuhansia sekä Suomessa että kansainvälisissä projekteissa ympäri maailmaa.
www.derigo.fi

Ei kommentteja vielä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *