ESP ottaa Derigon Pro3 -järjestelmän käyttöön

Referenssit-Yleinen

ESP on sopinut Derigo Oy:n kanssa Pro3 -järjestelmän käyttöönotosta. Järjestelmän ytimenä tulee olemaan Pro3 projektinhallinta moduuli, jonka avulla hallitaan projektin toteutusprosessia koko projektin elinkaaren ajan.

Projektin tavoitteena on tehostaa ESP:n toimintaa luomalla yhtenäiset projektin toteutuksen toimintamallit ja käytännöt.  Uudessa toimintamallissa vakioidaan myös käytettävät dokumentit sekä otetaan käyttöön sähköiset lomakkeet. Sähköisten mobiililomakkeiden avulla tieto siirtyy reaaliaikaisesti työmaalta toimistoon. Tietoa voidaan uudelleen käyttää tehokkaasti mm. raportoinnissa ja toiminnan kehittämisessä.

”ESP:n konsernijohtaja Veli-Markku Niemisen mukaan yrityksen strategisena tavoitteena on kannattava kasvu sekä entistä laadukkaampi projektin toteutusmalli. Pro3 -järjestelmän avulla voidaan varmistaa hallittu kasvu sekä vakioidut ja laadukkaat toimintamallit”.

Projektihallinnan lisäksi järjestelmästä löytyvät työtilat erilaisille hallinnollisille dokumenteille sekä monipuoliset raportointinäkymät liiketoiminnan eri osa-alueisiin. Järjestelmän käyttöönotto tapahtuu syksyn 2020 aikana.

Lisätietoa hankkeesta:

ESP Konserni – Veli-Markku Nieminen, Konsernijohtaja. Puh. 040 0241 708 veli-markku.nieminen@espoy.fi

Derigo Oy – Jukka Vornanen, Toimitusjohtaja. Puh. 0400-265242 jukka.vornanen@derigo.fi

ESP konserni on uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritysryhmä, joka tuottaa kaikki LVIS-palvelut luotettavasti ja laadukkaasti. ESP- konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 36,3 m€ ja henkilöstömäärä on n. 200.

Konserni koostuu kuudesta kokeneesta talotekniikka-alan yrityksestä. ESP-konserniin kuuluvat ESP Suomi Oy (Jyväskylä ja Helsinki), ESP Tekniikka Oy, KLA Talotekniikka Oy, Sähköneliö Oy, Hämeen Air Service Oy sekä Pertunmaan LVI-asennus Oy.

Yhtiö on toteuttanut menestyksellisesti asuin-, toimitila-, liike- ja teollisuuskohteita. Heidän ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön avulla luodaan asiakkaille lisäarvoa, joka minimoi investointien riskit ja kiinteistöjen elinkaarikustannukset laadusta tinkimättä.
www.espoy.fi

ESP toteutti sähköurakan KSSHP Sairaala Novan parkkihallissa ja IVS-urakan valmistuskeittiössä 2020.

Derigo Oy on vuonna 2008 perustettu kotimainen ICT-palvelutalo, jonka kaikilla työntekijöillä on vahva projektitoiminnan ja prosessikehityksen tausta ja osaaminen. Yrityksen työntekijät ovat toteuttaneet satoja kehitysprojekteja erikokoisissa yrityksissä sekä kotimaassa, että ulkomailla. Vankan kokemuksensa pohjalta Derigo on kehittänyt oman Pro3 – tuoteperheen yhdessä asiakkaidensa kanssa palvelemaan erityisesti projektitoimintaa harjoittavia yrityksiä. Pro3 käyttäjiä on jo tuhansia sekä Suomessa että kansainvälisissä projekteissa ympäri maailmaa.
www.derigo.fi

Tags:

Ei kommentteja vielä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *