Jalmare Oy, meriteollisuuden kasvuyritys otti Pro3 -järjestelmän käyttöön

Referenssit-Yleinen

Jalmare Oy on sopinut Derigo Oy:n kanssa Pro3 -järjestelmän käyttöönotosta.

Meriteollisuudessa toimivan kasvavan pienyrityksen Jalmare Oy:n toiminnan ytimenä on tehokas projektitoiminta. Yrityksen johto teki jo yritystä perustettaessa päätöksen siitä, että yritykselle hankittavien tietojärjestelmien tulee tukea myös tulevaa kasvua sekä toiminnan laajentumista eri osa-alueille. Oleellisena hankintaperusteena oli, että tietojärjestelmien määrä minimoidaan.

Projektijohtamisen tueksi haluttiin kustannustehokas tietojärjestelmä, joka skaalautuu yrityksen kasvun myötä sekä on saatavilla SaaS-palveluna ilman omia IT-resursseja ja massiivista käyttöönottoa.

Pro3 Jalmaren käytössä

Järjestelmän ytimenä on Pro3 projektinhallinta moduuli, jonka avulla hallitaan projektin toteutusprosessia koko projektin elinkaaren ajan. Projektinhallinnan lisäksi Jalmaressa tullaan ottamaan käyttöön seuraavat Pro3 lisäosat:

  • Toimittajatietojen hallinta
  • Koulutusrekisteri
  • Outlook lisäosa sähköpostien hallintaan
  • Asiakkuuden hallinta
  • Kalustorekisteri
  • Yleiset työtilat.

Pro3 käytön tavoitteena on tehostaa projektien seurantaa ja johtamista sekä projektien riskeihin varautumista. Tavoitteena on myös parantaa tiedonkulkua ja tiedonhallintaa yrityksen Suomen ja Romaniassa toimivan tytäryhtiön välillä.

Lisätietoa hankkeesta

Jalmare Oy – Juhani Lehtinen, Toimitusjohtaja, Puh. +358 50 5162 770, juhani.lehtinen@jalmare.com

Derigo Oy – Jukka Vornanen, Toimitusjohtaja. Puh. +358 400 265 242, jukka.vornanen@derigo.fi

Jalmare Oy on meriteollisuuden suunnitteluun, työvoimanvälitykseen, projekteihin sekä materiaalitoimituksiin erikoistunut osakeyhtiö, jonka päätavoitteena on tarjota parhaat ratkaisut asiakkaidensa tarpeisiin. Jalmare Oy:n liikevaihto vuonna 2019 oli 1,2 m€ ja henkilöstömäärä on 10.

www.jalmare.com/fi/

Derigo Oy on vuonna 2008 perustettu kotimainen ICT-palvelutalo, jonka kaikilla työntekijöillä on vahva projektitoiminnan ja prosessikehityksen tausta ja osaaminen. Yrityksen työntekijät ovat toteuttaneet satoja kehitysprojekteja erikokoisissa yrityksissä sekä kotimaassa, että ulkomailla. Vankan kokemuksensa pohjalta Derigo on kehittänyt oman Pro3 – tuoteperheen yhdessä asiakkaidensa kanssa palvelemaan erityisesti projektitoimintaa harjoittavia yrityksiä. Pro3 käyttäjiä on jo tuhansia sekä Suomessa että kansainvälisissä projekteissa ympäri maailmaa.

www.derigo.fi

Ei kommentteja vielä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *