EKE-Rakennus ja Pro3 – Kaksi vuotta projektinhallinnan tehostamista

Referenssit-Yleinen

EKE-Rakennus Oy on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyhtiö ja osa monialaista EKE-konsernia. EKE-Rakennus on kasvanut rakennesuunnitteluun keskittyneestä insinööritoimistosta merkittäväksi ja monipuoliseksi rakennusalan toimijaksi. EKE-Rakennus Oy ja Derigo Oy allekirjoittivat yhteistyösopimuksen Pro3 -järjestelmän käytöstä maaliskuussa 2022, jonka jälkeen järjestelmä on ollut aktiivisessa käytössä EKE:n projekteissa.

EKE-Rakennuksen tavoitteena oli tehostaa projektinhallintaa keskittämällä kaikki projektitieto yhteen järjestelmään, jossa se on kaikkien saatavilla helposti ja mahdollistaa toiminnan kehittämisen yrityksen kasvaessa. Tämän vuoksi EKE päätyi valitsemaan Derigon Pro3 -järjestelmän.

Pro3 palvelun ytimenä on Pro3 projektinhallintamoduuli, jonka avulla hallitaan ja selkeytetään yrityksen projektin toteutusprosessia koko projektin elinkaaren aikana. Järjestelmän avulla voidaan myös merkittävästi parantaa ja helpottaa projekteihin liittyvien vakiodokumenttien tekemistä sekä laadun varmistamista.

Pro3 käyttöönotto toteutettiin alle puolessa vuodessa, jonka jälkeen järjestelmä on ollut aktiivisesti käytössä kaikissa EKE:n uusissa projekteissa, projektin aloituksesta projektin päätökseen saakka.

Pääkäyttäjätuen lisäksi Derigo on järjestänyt myös loppukäyttäjille koulutuksia, joissa on käyty läpi Pro3-järjestelmän perustoiminnallisuuksia ja jaettu vinkkejä sen tehokkaaseen hyödyntämiseen. Näin on saatu järjestelmän käyttö erittäin aktiiviseksi ja ajantasainen tieto kulkemaan aina ylimmälle johdolle asti. Loppukäyttäjien palaute on ollut myönteistä erityisesti sähköisten lomakkeiden käyttöönoton ja hankintapakettien tehokkuuden osalta.

Lisätietoa hankkeesta:

EKE-Rakennus Oy – Anssi Oinonen, Tuotantoinsinööri, Puh. 040 620 1138 anssi.oinonen@eke.fi

Derigo Oy – Jussi Rantala, Operatiivinen johtaja, Puh. 0400 200 005 jussi.rantala@derigo.fi

EKE-Rakennus on suomalainen rakennusyhtiö, joka toimii Suomessa pääkaupunkiseudulla ja sen välittömässä läheisyydessä. Yhtiö rakentaa asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria ja kokonaisia asuinalueita. EKE-rakennus toteuttaa sekä omaperusteista asunto- ja toimitilatuotantoa että urakointia. Yhtiön palveluksessa on noin 50 rakennusalan ammattilaista. EKE-Rakennus Oy on osa EKE-Yhtiötä, joka on toiminut rakennusalalla jo 60 vuoden ajan.
www.ekerakennus.fi

Derigo Oy on vuonna 2008 perustettu kotimainen ICT-palvelutalo, jonka kaikilla työntekijöillä on vahva projektitoiminnan ja prosessikehityksen tausta ja osaaminen. Yrityksen työntekijät ovat toteuttaneet satoja kehitysprojekteja erikokoisissa yrityksissä sekä kotimaassa, että ulkomailla. Vankan kokemuksensa pohjalta Derigo on kehittänyt oman Pro3 – tuoteperheen yhdessä asiakkaidensa kanssa palvelemaan erityisesti projektitoimintaa harjoittavia yrityksiä. Pro3 käyttäjiä on jo tuhansia sekä Suomessa että kansainvälisissä projekteissa ympäri maailmaa.
www.derigo.fi

Ei kommentteja vielä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *