Luovutusaineiston keräily

Luovutusaineiston keräily

Tyypillinen tilanne rakennushankkeen loppuvaiheessa on eri dokumenttien etsiminen luovutusaineistoa varten. Monesti osa dokumenteista on jopa aloittamatta ja toisaalta osa on tallennettu työtekijöiden omille kovalevyille tai verkkoasemille. Luovutusvaiheessa projektipäällikkö saa helposti yhden päivän kulumaan pelkästään dokumenttien metsästämiseen ja niiden viimeistelyyn.

Derigon Pro3 helpottaa tätä stressiä. Projektia perustettaessa Pro3 automaattisesti luo kansiorakenteen ja luettelon luovutusaineistoista. Tähän aineistoon voidaan kytkeä seuranta, joka muistuttaa projektin kuluessa dokumenteista, jotka pitää olla valmiina, kun hanke päättyy ja luovutus lähestyy. Dashboardille luodun näkymän avulla nähdään yhdellä silmäyksellä tieto aineiston statuksesta ja myös kenen vastuulla dokumenttien tekeminen on. Kun luovutusaineistoon tulee muutoksia, esimerkiksi sertifikaatti vaatii kestävän kehityksen raporttia osana luovutusaineistoa, pääkäyttäjä pystyy tämän vaatimuksen päivittämään helposti uusille projekteille.

Pro3 järjestelmään voidaan kuvata pääkäyttäjätyökaluilla luovutusaineiston kansiorakenne ja lisätä tarvittaessa kansioihin valmiiksi yleisiä dokumentteja. Projektin työtilassa käyttäjä pystyy dokumentteja luodessaan merkata aina tarvitsemansa dokumentit tai sähköiset lomakkeet valmiiksi oikeaan kansioon, jotta projektin päättyessä luovutusmateriaalin voi muodostaa automaattisesti. Pro3 kopioi automaattisesti luovutusmateriaaliksi merkityn aineiston uusimmat versiot luovutusaineiston kansiorakenteeseen.

Keräilyn jälkeen materiaalin voi myös pyytää pakattuna ZIP pakettina, jonka latauslinkki on helppo lähettää esimerkiksi asiakkaalle. Luovutusaineiston ZIP-paketti sisältää myös HTML-muotoisen sisällysluettelon helpottamaan tiedostojen käyttöä.

Jos haluat kuulla lisää, ole yhteydessä:

Jussi Rantala
Projektit ja palvelut
(+358) 400 200 005
jussi.rantala@derigo.fi
Derigo Oy