Pro3 -järjestelmä tukemaan Uudenmaan Mestari-Rakentajat Oy:n yhtenäisten toimintamallien kehittämistä 

Referenssit-Yleinen


Uudenmaan Mestari-Rakentajat Oy on sopinut Derigo Oy:n kanssa Pro3-järjestelmän käyttöönotosta.

Uudenmaan Mestari-Rakentajat Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva uudis- ja korjausrakentamisen ammattilainen. Yrityksellä on yli 30 vuoden kokemus monenlaisista rakennusprojekteista. Uudenmaan Mestari-Rakentajat esimerkiksi saneeraavat kaikenlaisia rakennuksia asuin- ja toimitilakiinteistöistä, palvelutaloihin ja kulttuurihistoriallisesti merkittäviin kohteisiin. Lisäksi he toteuttavat viihtyisiä uudisasuntoja pien- ja kerrostaloihin.

Järjestelmävalinnassa Uudenmaan Mestari-Rakentajien keskeisenä tavoitteena oli mahdollisimman hyvä tuki yrityksen yhtenäisten toimintamallien kehittämiselle sekä ajantasaisen tiedon tuottaminen projektien etenemisestä yrityksen sisällä. Yhtenä tärkeänä valintakriteerinä oli myös Derigon tehokas järjestelmän käyttöönottoprosessi, jonka aikana järjestelmään kuvataan yrityksen toimintamallit ja toimintaohjeet asiakkaan avainhenkilöiden sekä Derigon asiantuntijoiden yhteistyöllä.

Järjestelmän ytimenä on Pro3 projektinhallintamoduuli, jonka avulla hallitaan projektin toteutusprosessia koko projektin elinkaaren ajan. Projektinhallinnan toiminnallisuuksien lisäksi Pro3-järjestelmällä tehostetaan projektien dokumentointia ja raportointia sähköisten lomakkeiden avulla. Projektinhallintamoduulin lisäksi käyttöön otetaan myös Pro3 hankintapakettien ja tarjouspyyntöjen hallinta –laajennus, jolla saadaan helposti ylläpidettyä projektikohtaisia hankintapaketteja sekä lähetettyä vakioituja ennakkotarjouspyyntöjä, tarjouspyyntöjä, lisäkirjeitä tai tilauksia toimittajille.

Uudenmaan Mestari-Rakentajat Oy on vuonna 1988 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritys. Yrityksen liikevaihto on noin 35 Meur ja heillä työskentelee 30 alan asiantuntijaa.
www.umr.fi

Uusin hanke Uudenmaan Mestari-Rakentajat Oy:lla on Helsingin Verkkosaarenrantaan toteutettavan uudiskerrostalon kokonaisurakka. Hankkeeseen toteutetaan 81 muuntojoustavaa vuokra-asuntoa ja liiketiloja.

Derigo Oy on vuonna 2008 perustettu kotimainen ICT-palvelutalo, jonka kaikilla työntekijöillä on vahva projektitoiminnan ja prosessikehityksen tausta ja osaaminen. Yrityksen työntekijät ovat toteuttaneet satoja kehitysprojekteja erikokoisissa yrityksissä sekä kotimaassa, että ulkomailla. Vankan kokemuksensa pohjalta Derigo on kehittänyt oman Pro3 – tuoteperheen yhdessä asiakkaidensa kanssa palvelemaan erityisesti projektitoimintaa harjoittavia yrityksiä. Pro3 käyttäjiä on jo tuhansia sekä Suomessa että kansainvälisissä projekteissa ympäri maailmaa.
www.derigo.fi

Tags:

Ei kommentteja vielä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *