Pro3 koulutuksia monella eri tapaa Derigon asiakkaille

Yleinen

Derigo haluaa tarjota erilaisia koulutusmahdollisuuksia Pro3 -järjestelmän käyttäjille heidän tarpeidensa mukaan, jotta Pro3:sen käyttöaste olisi mahdollisimman hyvä ja järjestelmästä saataisiin kaikki mahdollinen hyöty irti päivittäisessä toiminnassa.

Pro3 käyttöönottoprojektiin kuuluu yrityksen nimetyn pääkäyttäjän koulutus, joka vastuulla on varmistaa, että yrityksen oma henkilöstö saa tarvittavan järjestelmäkoulutuksen järjestelmän tehokkaaseen käyttöön.

Derigo järjestää yleisten webinaarikoulusten lisäksi myös yrityskohtaisesti räätälöitäviä koulutuksia, joissa paneudutaan tarkemmin yhteisesti sovittaviin osa-alueisiin. Kun yrityksessä käytetään Pro3 -järjestelmää tehokkaasti työmaatasolta yrityksen johtoon, kaikki hyötyvät siitä esim. ajan ja rahan säästössä, riskien ennakoinnissa sekä yhteisten toimintamallien noudattamisessa. Koulutuksia voidaan järjestää, joko webinaareina tai luokkakoulutuksena asiakkaan tiloissa.

Viimeisin yritykselle räätälöity koulutus toteutettiin webinaarina Varte Oy:n työntekijöille. Koulutuksessa käytiin läpi perusjärjestelmän tehokkaan käytön vinkkejä, sekä heillä käytössä olevien laajennusten käyttöä. Koulutuspäiviä järjestettiin webinaarin muodossa kolme kertaa, jotta osallistuminen olisi mahdollisimman helppoa ja sijainnista riippumatonta.

”Pro3 järjestelmän verkkokoulutus oli meidän henkilöstölle erittäin sopiva formaatti nykyhetkeen siten, että mahdollisimman moni saatiin osallistumaan järjestettyyn koulutukseen paikasta riippumatta. Koulutuksesta syntynyttä tallennetta pystytään myöskin jatkohyödyntämään kouluttamisessa tulevaisuudessa, jolloin esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdytys asiaan on tehokkaampaa ja käyttäjänäkökulmasta oikea-aikaista”, kertoo Varten laatu-, työturvallisuus- ja kehityspäällikkö Jyri Seppänen.

Tags:

Ei kommentteja vielä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *